" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here

<




Selamat Hari Raya}
10/07/16 | 2:45:00 PTG | 0Comment

Assalamualaikum semua.Tak lambat lagikan untuk aku ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua yang baca blog aku ni.Raya tahun ni seronok masa raya pertama je.Sebab ada semua pakcik and makcik aku.Mostly dorang balik sini.So not too bored.So aku sertakan satu gambar aku dengan abang dan adik aku.Dah ni je gambar aku yang senonoh sikit dengan dorang.Selebihnya,aku macam hantu.HAHAHAHA.Hari ni nak post gambar ni je.Cantik tak aku?HahahahaPeghasan.Okay gais,aku minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki kalau ada terkasar bahasa,tersalah laku sama ada sengaja ataupun tidak.Bye..One and Only daughter in this small family