" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here

<




Aktiviti Bulan Ramadan Kali Ini}
28/06/16 | 8:53:00 PTG | 0Comment

Assalamualaikum semua,Lamanya aku tak post someting kat blog.Semenjak bergelak pelajar Universiti,semakin sibuk pulak Cik Farhana ni.Hampir sebulan aku sibuk.Daripada first day puasa sampai sekarang.Ni pun aku curi masa sedikit.Hahaha.Dah penat study,rehat la kejap.So marilah kita update blog kita.Seperti yang korang sedia maklum.Sekarng ni musim pelajar-pelajar Universiti busy dengan final examination kan?Tak terkecuali aku latu.Paper mula 15/6/2016..Habisnya 30/6/2016.Lama gila.Gap bukan sikit..sekali gap 3-4 hari..Sampai bosan aku dengan roomate ni nak buat apa.Cuma ada satu paper je yang buat pelajar kos aku ni meroyan..Hahaha..

Cuba teka subjek apa???Subjek Penilaian Harta Tanah Lanjutan kau!!!Ni bukan aku je cakap susah.Satu kelas beb cakap susah.Terasa bodoh gila untuk subjek ni.Sekali Dr ambik soalan tutorial.HAHAHAHAHA..Maka bermulalah episod meratap meraung sebab ada certain soalan tu tak sempat tengok,kalau tengok pun masing-masing tak fokus sangat.Alhamdulillah,ada jugalah soalan yang aku boleh jawab.Hehehehe..Subjek tu mungkin senang kalau kami fokus.Tapi kalau dah yang fokus pun cakap tak faham,salah siapa???Hahahaha...Nak salahkan lecturer la tu.Tapi takpe la dr,kami kira beruntung la ni,sebaab Dr ambil soalan tutorial.Kalau buat soalan baru,entah-entah macam mana kami dapat buku jawapan tu,macam tu la kami pulangkan.Bezanya ada butir peribadi kami je kat depan tu.Hahahaha.Habis jawab paper tu,ada la beberapa student yang keluar awal,acah-acah genius.padahal kertas kosong..Termasuk AKU ...Sekali keluar,dorang tegur muka aku pucat gila-gila.Aku mana tahan sejuk duh.Memang pucat la.Eh,panjang pulak aku bercerita pasal paper valuation ni.hahaha..

Tadi aku bersama kawan seangkatan dengan aku,kena pergi fakulti untuk minta tandatangan Timbalan Dekan,then pergi HEPA,tu dia..Dia cakap BORANG SALAH!Aku ulang BORANG SALAH!Nak menangis rasa weh.Kena berlari pulak tu sebab nak kejar bas  yang kebetuan otw nak masuk kawasan fakulti.Aduh,dah la bulan ramadan,dengan tak sahurnya.Niat di hati nak settle kan hari ni.Tapi kena settle esok jugak nampaknyaa.So esok memang sibuk tahap apa pun tak tahu lah.Dengan nak jumpa lecturer akaun lagi.Dugaan jadi setiausaha program jah.Sumpah taknak jadi S/U dah lepas ni.Penat gila.Dorang senang,kitorang kena berkejar ke sana sini,dengan tak ada transport taw.Kalau ada transport boleh terima lagi.Ye la,Tak payah nak tunggu bas lama-lama.

Okay la gais,kesimpulannya untuk esok aku busy.Jangan lupa diri na.Khamis ni kau LAST PAPER!!!!.Bukan setakat LAST PAPER,Last day untuk semua EXAM lagi..Hahahaha..Bertabahlah bagi mereka yang habis exam esok.Okay,gais Isyak pun dah masuk.Apa lagi?SOLAT LAH.

SOLATLAH ANDA,SEBELUM ANDA DISOLATKAN