" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here

<




Kehidupan pelajar Matrikulasi}
6/10/14 | 4:34:00 PTG | 0Comment

Assalamualaikum semua.Sedikit berhabuk blog ni sebab dah lama tak update.Almaklumlah dekat Matrikulasi line internet lembab macam siput sedut + kura-kura..Betapa lambatnya...Siapa cakap matrikulasi best???Hahahahha..Best la jugak..Tapi yang tak best sebab makanan MAHAL!transport outing??Kira Mahal la kalau nak keluar pergi KB Mall..Tapi bukan selalu pergi KB Mall pun..Well,when I said MATRIKULASI??What do you expected?Kau fikir bebas macam dekat Universiti ke???Sorry to say la sis and brader kat sana ada peraturan beserta AKTA 174 lagi..Nak tahu apa itu AKTA 174,masuk lah mana-mana pusat pengajian.

Kolej Matrikulasi Kelantan are the new matriculation college that was built and my batch is the lucky best that being a first batch student.What were you thinking when I said first batch?New fasilities??No..Kalau pergi matrikulasi lain ada BAS,TELEVISYEN..But??At my matriculation,there is NO ALL THAT..Cuma ada televisyen di kafe ,and tempat lain.Nak harap tengok berita tu??Harap belas ihsan orang kafe je la nak bukak..Kalau tak bukak tak tahu lah..Nasib baik ada wifi yang boleh menghubungkan kami dengan dunia luar ni..Hahahha..Gaya macam duduk dekat hutan..Memang duduk dekat hutan pun all...Cuma dah diubah la...

Selama saya di sana,nak telefon parents tu susah la jugak..Sebab line masalah..So anything important then I willl call,or if I miss them..Now,all matriculations are busy with coming PSPM..PSPM stands for PEPERIKSAAN SEMESTER PROGRAM MATRIKULASI.Hahahaha..But we always keep enjoy ourselves without any feeling to feel nervous or something.Acah-acah balik raya haji ni bawak all kind of things that we can read for our exam..But???Buku ke mana,kami ke mana...So,balik matriks semua macam orang gila baru nak sentuh homework semua tu...Hahahaha..

So,stop here for today becau I want to tidy my things for tomorrow..Even my class starting tomorrow..But I'm back tomorrow..Because there is no available flight for today...So,how I can arrange my flight..So,thanks for keep reading my blog and support me..I hope all of you enjoy reading this entry..Goodbye and Assalamualaikum.